10262 ЛЕГО КРИЕЙТЪР ЕКСПЕРТ Джеймс Бонд Астон Мартин DB5
10262 LEGO Creator Expert James Bond Aston Martin DB5
[10262]

339.99 лв.
Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца над 16 години
Комплектът съдържа 1295 части.

 Получете лиценз за построяване на страхотния 10262 ЛЕГО КРИЕЙТЪР ЕКСПЕРТ Джеймс Бонд Астон Мартин DB5. Този впечатляващ модел улавя елегантността и вечната изтънченост на емблематичния спортен автомобил от 1964 г. на Агент 007 и идва с множество автентични детайли и функционални приспособления. Отворете вратите и ще откриете подробен интериор със скрит радиолокатор и отделение на вратата, съдържащо телефон. И когато дойде време за екшън, активирайте седалката за евакуация на пътниците, обърнете въртящите се регистрационни номера, повдигнете непробиваемия капак на задния прозорец, мобилизирайте остриетата, монтирани на джантите, и издърпайте назад скоростния лост, за да разкриете автоматите на предните калници. Този колекционерски модел разполага и с детайлен редови 6-цилиндров двигател, полирана сребърна предна и задна броня, джанти с тънки сребристи спици и предни и задни лога на Астон Мартин.

  • Автентичното копие на световноизвестния спортен автомобил Астон Мартин DB4 от 1964 г. с класически дизайн със сребърна предна и задна броня, джанти с тънки сребристи спици, отварящи се багажник, капак и вратит, и богато разнообразие от джаджи на Джеймс Бонд, включително работещата катапултираща седалка, въртящи се регистрационни номера, брониран капак на задния прозорец, автомати на предните калници и остриета на джантите.
  • Този модел 10262 ЛЕГО Джеймс Бонд Астон Мартин DB5 също така разполага с отварящи се врати и детайлен интериор със скрит радиолокатор и отделение на вратата, в което има телефон.
  • Повдигнете предния капак, за да видите 6-цилиндровия редови двигател.
  • Издърпайте задната броня, за да изстреляте нежелани пътници.
  • Обърнете регистрационните номера, повдигнете непробиваемия капак на задния прозорец и извадете остриетата на джантите.
  • Дръпнете скоростния лост, за да разкриете автоматите на предните калници.
  • Можете да притежавате това колекционерско копие на Астон Мартин DB5, точно както е показан в класическия филм на Джеймс Бонд "Голдфингър".
  • Съдържа специални нови за август 2018 г. елементи. Включват полиран съединител, 2x4 плочка и 1M гред и 1x2 плочка с изобразена решетка.
  • Има размери 10 см височина, 34 см дължина и 12 см широчина.
Модел година: 2018

Списък на частите, които съдържа този модел


Категории
Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница