45400 ЛЕГО ОБРАЗОВАНИЕ - BricQ движение Prime
45400 LEGO EDUCATION- BricQ Motion Prime Set
[45400]

251.99 лв.


Само по интернет!

Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца от 10 години
Комплектът съдържа 564 части.

LEGO® Education BricQ Motion Prime ангажира учениците от средните училища в STEAM обучение, докато експериментират със сили, движение и взаимодействия в контекста на спорта. BricQ Motion Prime осигурява лесно,практически опит в обучението, които предизвикват страхотни „аха“ моменти, докато учениците задвижват LEGO тухли, без да са необходими технологии.

Този комплект от 562 части включва богата селекция от специални елементи, като зъбни колела, колела, топки, тежести и пневматика, 4 минифигури и други, a цветно кодираните тави за сортиране улесняват сглабянето и правят почистването в края на класа бързо и ефективно. Включени са и заместващи елементи, както и отпечатани инструкции за изграждането с вдъхновяващи идеи, които помагат на учениците да открият физическа наука в действие.

Това уводно STEAM изживяване предлага една част от 7 x 45-минутни уроци, приведени в съответствие със стандартите, които включват всичко - от интересни видеоклипове и работни листове за отпечатване, които вълнуват и вдъхновяват учениците, планове за уроци, видеоклипове за учители, рубрики за оценка и разширения по математика и езикови изкуства, които поддържат и подпомагат на учителите. BricQ Motion Prime се подкрепя от програмата за цялостно професионално развитие.

  • 562 елемента LEGO® в комплекта включват 4 минифигурки и специални механични елементи, като зъбни колела, пружини, колела, топки, тухли с тежести, пневматика, лопатки на вентилатора, измервателни елементи и други.
  • Здрава кутия за съхранение с цветно кодирани тави за сортиране за лесно управление в класната стая.
  • Отпечатани инструкции за изграждане на модели, използвани в уроците плюс допълнително вдъхновение за сградата.
  • Включени са и заместващи елементи.
  • 1 част от 7 х 45-минутни уроци плюс разширения по математика и езикови изкуства за допълнително обучение.
  • Информативни материали в планът на всеки от уроците дава дори на най-неопитните учители увереността, от която се нуждаят, за да предоставят увлекателни уроци.

Модел година: 2021

Списък на частите, които съдържа този модел

Категории
Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница