45401 ЛЕГО ОБРАЗОВАНИЕ - BricQ движение Essential
45401 LEGO EDUCATION- BricQ Motion Essential Set
[45401]

251.99 лв.


Само по интернет!

Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца от 6 години
Комплектът съдържа 523 части.


Модел година: 2021

LEGO® ОБРАЗОВАНИЕ - BricQ движение Essential (45401) ангажира учениците от началното училище в STEAM обучение, докато експериментират със сили, движение и взаимодействия в контекста на спорта. BBricQ движение Essential предоставя лесни, практични учебни преживявания, които предизвикват страхотни „аха“ моменти, когато учениците задвижват LEGO тухли, без да са необходими технологии.

Този комплект от 523 парчета включва разнообразие от лесни за изграждане елементи, зъбни колела, тухли с тежести, пружини, 4 минифигурки и други, а цветно кодираните тави за сортиране улесняват процеса на изграждане и правят почистването в края на класа бързо и ефективно. Включени са и заместващи елементи, както и 2 отпечатани инструкции за изграждането с вдъхновяващи идеи, които помагат на учениците да открият физическата наука в действие, дори тези, които никога преди не са строили с LEGO тухли.

Това уводно STEAM изживяване предлага два 45-минутни уроци, приведени в съответствие със стандартите (по един за по-ниските и горните начални класове). Те включват всичко - от интересни видеоклипове и работни листове за печат, които вълнуват и вдъхновяват учениците, до планове за уроци, видеоклипове за учители, рубрики за оценка и разширения по математика и езикови изкуства, които поддържат и подпомагат на учителите. BricQ движение Essential се поддържа от цялостна програма за професионално развитие.

  • 523 LEGO® елемента в комплекта включват 4 минифигури и разнообразие от лесни за изграждане елементи, зъбни колела, тухли с тежести, пружини, елемент за измерване, държач за хартия и др.
  • Здрава кутия за съхранение с цветно кодирани тави за сортиране за лесно управление в класната стая.
  • 2 отпечатани инструкции за сглабяне на модели, използвани в уроците плюс допълнително вдъхновение за сградата .
  • Включени са и заместващи елементи.
  • 2 единици по 7 x 45-минутни уроци (по 1 за по-ниски и горни начални класове), плюс разширения по математика и езикови изкуства за допълнително обучение.
  • Информативни материали във всеки план на урока дават на най-неопитните учители увереността, от която се нуждаят, за да предоставят увлекателни уроци.

Списък на частите, които съдържа този модел

Категории
Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
facebook страница